Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kaşık görmek

Rüyada gümüş kaşık görmek

Rüyada gümüş kaşık görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Rüyada gümüş kaşık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada gümüş kaşık çatal görmek başarılı bir kişi olunacağına, kendisini ailesine vereceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş çay kaşığı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş kaşık görmek herkesin desteğinin alınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada gümüş kaşık almak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşıkla çorba içmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kaşık kırılması görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada delik kaşık görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden kaşık almak rütbe alacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments