Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyerek evlenmek

Rüyada gelinlik giyerek evlenmek

Rüyada gelinlik giyerek evlenmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunları başarıyla çözmeye, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyerek evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Rüyada gelinlik olmadan evlenmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giydiğini ve evlendiğini görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada evlenmek ve gelinlik giymek afiyette ve keyifte olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulur.

Rüyada evlendiğini gelinlik giydiğini görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, böylece aynı hataları yapmayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giydiğini evlendiğini görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek gelinlik giymek borçların kısa sürede ödeneceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip yeniden evlenmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada gelinliksiz evlenmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments