Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba binmek

Rüyada araba binmek

Rüyada araba binmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, engellerin aşılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hayırlı haberler alacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Rüyada araba binmek gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada özel arabaya binmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanının arabasına binmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, alanında marka bir isim olacağına, mekân değiştireceğine inanılır.

Rüyada ünlü birinin arabasına binmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarış arabasına binmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla gemiye binmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada akülü arabaya binmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabaya binmek ve inmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Rüyada arabalı vapura binmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments