Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık tuvalet görmek

Rüyada açık tuvalet görmek

Rüyada açık tuvalet görmek büyük bir başarının elde edileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, maddi zarara gireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, epey bir zarara uğrayacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada açık tuvalet gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Rüyada açık yerde tuvaletini yapmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, iyi hissedileceğine delalettir.

Rüyada açık alanda tuvaletini yapmak ileride çok zengin biri olacağına, nasiplerini alacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine tabir olunur.

Rüyada açık alanda tuvalet görmek daima zinde ve genç kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada açıkta tuvaletini yapmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstü açık tuvalet görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kalp kırıklığı olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada açık alanda tuvalet yapmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada etrafı açık tuvalet görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada açık yerde tuvalet yapmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments