Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kalabalık olduğunu görmek

Rüyada evinin kalabalık olduğunu görmek

Rüyada evinin kalabalık olduğunu görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada evinin kalabalık olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Rüyada evinin kalabalık görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, oğlu evli ise boşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada evinin önünde kalabalık görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, yardımının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafında kalabalık görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada annesinin evini kalabalık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun evini kalabalık görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kendi evinin kalabalık olduğunu görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada evin önünde kalabalık görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini çok kalabalık görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments