Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev boyamayı görmek

Rüyada ev boyamayı görmek

Rüyada ev boyamayı görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Rüyada ev boyamayı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada evi yeşile boyanmış görmek işe başlanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı evler görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, o işi canlandıracağına delalet eder.

Rüyada boyasız ev görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe boyalı ev görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet eder.

Rüyada evde boya yapmak idealist kimse olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada boyası dökük ev görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyalı evler görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada evi beyaza boyatmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments