Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başkasıyla birlikte olduğunu görmek

Rüyada eşinin başkasıyla birlikte olduğunu görmek

Rüyada eşinin başkasıyla birlikte olduğunu görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin başkasıyla birlikte olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada eşle birlikte olmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına delalet eder.

Rüyada eski eşiyle birlikte olmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada eşiyle birlikte namaz kılmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının eşiyle birlikte olmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle birlikte olmak büyük bir gelir toplayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşiyle birlikte olmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın eşinle birlikte olmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada eşini başkasıyla birlikte olduğunu görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments