Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek olduğunu görmek

Rüyada erkek bebek olduğunu görmek

Rüyada erkek bebek olduğunu görmek engel tanımayan biri olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek olduğunu gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Rüyada güzel bir erkek bebek görmek dönülmez yollara gireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada erkek bebeği olmuş görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölüden erkek bebek almak kişinin isteklerine nail olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebeği hasta görmek ne yapacağını şaşıracağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada erkek kardeşin bebekliğini görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek sevmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek hasta bebek görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek elbisesi görmek başarısızlığa düşeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments