Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duran tren görmek

Rüyada duran tren görmek

Rüyada duran tren görmek mal edineceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, istediklerini elde edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duran tren gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Rüyada gece trene binmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hareket halinde tren görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Rüyada hız trenine binmek düzenli bir işe kavuşulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada tren yolculuğu yapmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada trene binmeye çalışmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada trenin önünde gitmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trenle hacca gitmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yolculuğa, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle trene binmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ayaklandıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments