Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diz görmek

Rüyada diz görmek

Rüyada diz görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bedeninin şifa bulacağına, hasta olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Rüyada diz gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada diz ağrısı görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işarettir.

Rüyada diz çöküp yalvarmak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada dizlerinin üzerine düşmek ileri gideceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizleri kanamak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizleri tutmamak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada diz kapağında kıl görmek aydınlık bir döneme girileceğine, konfor içinde olacağına, üzüntü yaşamaya delalet eder.

Rüyada dizlerinin tutmadığını görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments