Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri olmamak

Rüyada dişleri olmamak

Rüyada dişleri olmamak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, mal mülk kazanacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere inanılır.

Rüyada dişleri olmamak gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Rüyada porselen diş görmek tartışmaların son bulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek dişlerinin çıktığını görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada arka üst diş görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişleri tertemiz görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yolculuğa işarettir.

Rüyada bebeğin diş çıkarması görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş arasından et çıkarmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil diş görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş dikmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, büyük başarılara kazanılacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments