Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi olan bebek görmek

Rüyada dişi olan bebek görmek

Rüyada dişi olan bebek görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada dişi olan bebek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada bebek dişi görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişini görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dişi olan bebek doğurmak güleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, rahatının bozulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işarettir.

Rüyada dişiyle doğan bebek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada bebek dişinin çıktığını görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin dişinin çıkmasını görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments