Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişe dolgu yaptırdığını görmek

Rüyada dişe dolgu yaptırdığını görmek

Rüyada dişe dolgu yaptırdığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Rüyada dişe dolgu yaptırdığını gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada dişe dolgu yaptırmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, içinin rahatlayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş dolgularının düştüğünü görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iç sıkıntısına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş dolgusunun kırıldığını görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada diş dolgusu görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada diş dolgusu düştüğünü görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet eder.

Rüyada dişlerine dolgu yaptırmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayattan daha zevk alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Rüyada diş dolgusu yaptırmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada diş dolgusunu düşürmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments