Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çıkarken görmek

Rüyada diş çıkarken görmek

Rüyada diş çıkarken görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada diş çıkarken gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Rüyada diş çıkarıp atmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun diş çıkardığını görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bebeğin diş çıkardığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada bir bebeğin diş çıkardığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada diş çıkaran bebek görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebek diş çıkardığını görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Rüyada bebeğinizin diş çıkardığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek evindeki huzurun bozulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments