Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiş görmek

Rüyada dikiş görmek

Rüyada dikiş görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiş gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Rüyada elde dikiş dikmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine dikiş atmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ameliyat dikişi aldırmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikiş iğnesine ip takmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada dikiş yaptığını görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikiş dikmemek bir rahat yüzü görmeyeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü dikişli görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikiş iplik görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments