Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada destelerle para görmek

Rüyada destelerle para görmek

Rüyada destelerle para görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada destelerle para gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Rüyada kağıt para destesi görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine alamet eder.

Rüyada deste deste para saymak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde para destesi görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki deste para görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada deste kağıt para görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada desteyle para bulmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada üç deste para görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada deste para görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments