Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denlz görmek

Rüyada denlz görmek

Rüyada denlz görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denlz gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Rüyada desde para görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada delphin görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada çamaşır detarjanı görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada ağlarken gerçekte de ağlamak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denlzde yüzmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada derme çatma ev görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada del görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada delfin görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments