Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üzerinden uçmak

Rüyada denizin üzerinden uçmak

Rüyada denizin üzerinden uçmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, herkesten ileriye gideceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunların kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üzerinden uçmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada deniz üzerine uçmak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada uçakla denizin üstünde uçmak aralarında bir konuşma geçeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada denizden uçmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada denize doğru uçmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan denize uçmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla denize uçmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçmak ve deniz görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments