Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üzerinde yürümek

Rüyada denizin üzerinde yürümek

Rüyada denizin üzerinde yürümek eksiklerinin farkına varacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada denizin üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada denizin altında yürümek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada buzlu denizde yürümek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üzerinde yürüdüğünü görmek onunla yaşamını birleştireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yürüdüğünü görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyu üzerinde yürümek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, mal kaybına uğrayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında yürümek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada denizi yararak yürümek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içine yürümek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments