Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzmek

Rüyada denizde yüzmek

Rüyada denizde yüzmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, malının ve parasının da artacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada bir erkekle denizde yüzmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada deniz içinde yüzmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yüzünün hep güleceğine yorulur.

Rüyada eşiyle denizde yüzmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde balık gibi yüzmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgalarda yüzmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı denizde yüzmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rızkın ve kazancın artacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Rüyada denize yüzmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir denizde yüzmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Oğuz

Rüyamda sevdiğim kadın ve onun oğluyla sahil kenarındaydık. Ben denize girmek istedim. O sırada babamın sesini duydum “girme” diye bağırdı bana. Yine de girdim denize. Deniz dalgalıydı. Biraz uzaklaştıktan sonra durdum ve geriye, sevdiğim kadınla oğluna baktım. Hâlâ oradalardı ve rüya bitti. Sevdiğim kadının beni sevdiğini düşünmediğimi ve oğlunun kanser hastası olduğunu da dipnot olarak eklemek isterim. Rüyamın anlamı nedir? Şimdiden teşekkürler.