Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davete gitmemek

Rüyada davete gitmemek

Rüyada davete gitmemek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına inanılır.

Rüyada davete gitmemek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada düğün daveti görmek onun her zaman başında olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada bir eve davet edilmek düşmanına galip geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çaya davet edilmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, evini ve ailesini unutacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını yemeğe davet etmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Rüyada yemeğe davetli olmak parasız ve işsiz kalacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada davette bulunmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye davet edilmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, varolan borçların ödeneceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada düğüne davet edilmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments