Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı çektirmek

Rüyada acı çektirmek

Rüyada acı çektirmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, söz sahibi olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, malının ve kazancının tam olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, gelirinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada acı çektirmek gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada eşinin acı çektiğini görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin acı çektiğini görmek işlerin de hafifleyeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının acı çektiğini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin acı çektiğini görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kalp kırmayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının acı çektiğini görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada acı çeken köpek görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı çeken birini görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün acı çektiğini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mal ve para sahibi olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments