Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanında para görmek

Rüyada cüzdanında para görmek

Rüyada cüzdanında para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kısmetli kapıların açılacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanında para gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada para cüzdan görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada para cüzdan bulmak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada cüzdanda kağıt para bulmak çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanda para görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kara kara düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanda çok para görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdandan kağıt para görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada para cüzdanını çaldırmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments