Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok pilav görmek

Rüyada çok pilav görmek

Rüyada çok pilav görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çok pilav gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Rüyada dövme pilavı yemek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada mercimekli pilav yemek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye pilav yemek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yeni bir eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada et pilav yemek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalet eder.

Rüyada etli pirinç pilavı görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilavı yakmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada pirinç pilavı kavurmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada pilavlı balık yemek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments