Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok karınca görmek

Rüyada çok karınca görmek

Rüyada çok karınca görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok karınca gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada vücudunda karınca gezdiğini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada karınca görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken karınca görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarında karınca görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının içinde karınca görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağında karınca görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karınca ısırmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada karıncayı üstünde görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments