Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok halı görmek

Rüyada çok halı görmek

Rüyada çok halı görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çok halı gördüyseniz:

  • Herkese şirin görünmek uğruna, sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada halıda kıl görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Rüyada halı çalmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına inanılır.

Rüyada ısparta halısı görmek çok büyük bir acı duyacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde halı görmek kıdem atlayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada halıda yürümek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu halı yıkamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada halıda kurt görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim çırpmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments