Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoğalan böcek görmek

Rüyada çoğalan böcek görmek

Rüyada çoğalan böcek görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, atılım yapacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işarettir.

Rüyada çoğalan böcek gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Rüyada büyük bir böcek görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kan emici böcek görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rızkın çoğalacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulur.

Rüyada ayaklarında böcekler görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada kıskaç böceği görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada müjde böceği görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada büyük kara böcekler görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, problemlerinin biteceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada bi sürü böcek görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah böcek yemek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, parasının ve makamının artacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments