Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu emzirmek

Rüyada çocuğunu emzirmek

Rüyada çocuğunu emzirmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, geçimin kolaylaşacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada ikiz erkek çocuğu emzirmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğurduğu çocuğu emzirmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek çocuğunu emzirmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak emzirmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işarettir.

Rüyada başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek hak yiyeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kendi erkek çocuğunu emzirdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu emzirdiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments