Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekler açtığını görmek

Rüyada çiçekler açtığını görmek

Rüyada çiçekler açtığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancını iki kat arttıracağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Rüyada çiçekler açtığını gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni açmış çiçek görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeğin açtığını görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, musibetlerin yaşanacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada çiçek açmış elma ağacı görmek işveren koltuğunda oturacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments