Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceza vermek

Rüyada ceza vermek

Rüyada ceza vermek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, işlerin toparlanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceza vermek gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada araba ceza yemek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisten ceza yemek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada ceza yediğini görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, zafer elde edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada askerde ceza almak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada trafik cezası ödemek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işlerinin azalacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada birinin hapis cezası aldığını görmek borçlanıp, hasta olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada cezayir görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceza makbuzu görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments