Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennette birini görmek

Rüyada cennette birini görmek

Rüyada cennette birini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Rüyada cennette birini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada cenneti anmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada cennet girmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennetin kapısında beklemek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennete olduğunu görmek maceralara atılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet kuşu görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Rüyada cennete gideceğini görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini cennette görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adn cennetini görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments