Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennetlik olmak

Rüyada cennetlik olmak

Rüyada cennetlik olmak ayrılık yaşanacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Rüyada cennetlik olmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada cennet bahçesinde namaz kılmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada cenneti seyretmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada cenneti kazanmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına inanılır.

Rüyada cennet hurması ağacı görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet ismi duymak çok büyük bir işin başına getirilmeye, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada cennetten hediye almak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada cennet böceği görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennette namaz kılmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments