Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çapa görmek

Rüyada çapa görmek

Rüyada çapa görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yetim sevindireceğine, geçim derdinden kurtulacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çapa gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada gemi çapası görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizci çapası görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denize çapa atmak atılan adımların başarıya çıkacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çapaya gitmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çapalanmış toprak görmek mutluluk ve saadete, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde çapa görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada çapa yapmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz çapa görmek oldukça büyük başarılara, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments