Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu yüz görmek

Rüyada çamurlu yüz görmek

Rüyada çamurlu yüz görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu yüz gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Rüyada yüzünde çamur görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne çamur sürmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne çamur görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze çamur görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çamurlu görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamuru yüzüne görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada çamuru yüzüne sürmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü çamurlu görmek hayırlı bir karar verileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments