Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu ayak görmek

Rüyada çamurlu ayak görmek

Rüyada çamurlu ayak görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok zengin olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu ayak gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada ayakları çamura bulanmak moralinin bozulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, sorunlar altında ezileceğine delalettir.

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını çamurlu görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Rüyada ayağından çamur temizlemek huzurunun yerinde olacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada ayakları çamura batmak şansının kendinden yana olacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurda yalın ayak yürümek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları çamur olmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kazancın çoğalacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments