Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda altın görmek

Rüyada çamurda altın görmek

Rüyada çamurda altın görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çamurda altın gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Rüyada çamurun içinde altın görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurun içinden altın toplamak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur altında kalmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada çamurdan altın çıkarmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurun içinde altın bulmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamur içinde altın görmek iş öğreneceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çamurda altın bulmak az da olsa kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada çamurdan altın toplamak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, zengin olunacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments