Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye girerken görmek

Rüyada camiye girerken görmek

Rüyada camiye girerken görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada camiye girerken gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada camiye bevletmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Rüyada cami suyu içmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami tuvaleti görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada camiye gitmek ve namaz kılmak komşular tarafından kötülenileceğine, üzgün ve hasta olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada minare cami görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada caminin sallandığını görmek dertlerin aşılacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada camiye gitmek dua etmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camiye gidenleri görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments