Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camii temizlemek

Rüyada camii temizlemek

Rüyada camii temizlemek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, geçecek güzel bir ömre, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camii temizlemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Rüyada cami kapısını temizlemek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin tuvaletini temizlemek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada cami temizlemek sonradan da çok üzüleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunu temizlemek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusu temizlemek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada caminin etrafını temizlemek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cami tuvaleti temizlemek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada cami önü temizlemek girilen yolda zarar edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments