Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalınan araba görmek

Rüyada çalınan araba görmek

Rüyada çalınan araba görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, karanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada çalınan araba gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada arabamın çalınmasını görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada arabam çalındı görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Rüyada arabasının çalınmasını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Rüyada çalışmayan araba görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada araba çalınması görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalınmış araba görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada çalışan araba görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabası çalınmak bedeninin şifa bulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments