Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borcam görmek

Rüyada borcam görmek

Rüyada borcam görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada borcam gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada borç hesaplamak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada borç yapmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada birinden borç altın almak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada borcun olduğu kişiyi görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada borçlarını ödemek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yeni bir adım atılacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye borç vermek şansın önünün kesileceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada altın borcu görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada altın borç almak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, itibarını geri kazanacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments