Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borç olduğunu görmek

Rüyada borç olduğunu görmek

Rüyada borç olduğunu görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kazancının helal para olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada borç olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşa borç para vermek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye borç para vermek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada borçlunu görmek iyi hissedileceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, rahatsızlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada birine borcunu ödemek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine borç ödemek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine borç verdiğini görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada birinin borçlu olduğunu görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada borç istendiğini görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments