Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bögürtlen reçeli yemek

Rüyada bögürtlen reçeli yemek

Rüyada bögürtlen reçeli yemek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bögürtlen reçeli yemek gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ahududu reçeli yemek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut reçeli yemek işlerin günden güne bozulacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, daima önüne bakacağına yorulur.

Rüyada incir reçeli yemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada kayısı reçeli yemek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma reçeli yemek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turunç reçeli yemek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yemek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada şeftali reçeli yemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments