Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle sarılıp ağlamak

Rüyada birisiyle sarılıp ağlamak

Rüyada birisiyle sarılıp ağlamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ölü insana sarılıp ağlamak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş olan birine sarılıp ağlamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada birine sarılmak ve ağlamak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulur.

Rüyada sarılıp ağlamak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada ölüyle sarılmak ağlamak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölen anneye sarılarak ağlamak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölen birisine sarılıp ağlamak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments