Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle küs olmak

Rüyada birisiyle küs olmak

Rüyada birisiyle küs olmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birisiyle küs olmak gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada küs olduğun akrabayı görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle sevgili olmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü küsmüş görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişiyle barıştığını görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olan akrabayla barışmak işlerinin rast gideceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada küs barıştırmak işlerinde çok başarılı olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birinden yardım görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduklarını görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yazgısının güzelleşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments