Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi hakkında konuşmak

Rüyada birisi hakkında konuşmak

Rüyada birisi hakkında konuşmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birisi hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz veya planlarınız olabilir.

Rüyada hakkında konuşmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen biri hakkında konuşmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biri hakkında konuşmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sınav hakkında konuşmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü hakkında konuşmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada para hakkında konuşmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin hakkında konuşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada altın hakkında konuşmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, toparlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments