Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarını yolmak

Rüyada birinin saçlarını yolmak

Rüyada birinin saçlarını yolmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçlarını yolmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bir kimsenin saçını yolmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçını yolmak geçiminin zor hale geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını yolmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı yolmak cesaretinin yerine geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saç yolmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, küslükleri gidereceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saç yolmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada saçının yolduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kötü düşmana, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç yolmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments