Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kızgın görmek

Rüyada birini kızgın görmek

Rüyada birini kızgın görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kızgın gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Rüyada ölünün kızgın olduğunu görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada ölen babayı kızgın görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kızgın olmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın kalabalık görmek epey bir zarara uğrayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın bir at görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kızgın öküz görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kızgın surat görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Rüyada patronunu kızgın görmek sermayesinin çoğalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments