Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ittirmek

Rüyada birini ittirmek

Rüyada birini ittirmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kendisini çok yıpratacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, üzgün olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, aniden evlilik kararı alacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada birini ittirmek gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada birinin ittiğini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada araba ittiğini görmek iyilik ve hayır bulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada itvaye görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Rüyada idris ismini görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her nimetin lezzetine varacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Rüyada it dirseği görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet eder.

Rüyada it görmek kazancında artış olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada iddaa kuponu görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada birini ittiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments