Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini denizde yüzerken görmek

Rüyada birini denizde yüzerken görmek

Rüyada birini denizde yüzerken görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazancın gittikçe artacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada birini denizde yüzerken gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Rüyada kendini denizde yüzerken görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzen inek görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen insanlar görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Rüyada denizde birini yüzerken görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzen ayı görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzerek deniz geçmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada denizde yüzen adam görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments