Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yufka ekmek vermek

Rüyada birine yufka ekmek vermek

Rüyada birine yufka ekmek vermek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birine yufka ekmek vermek gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada yufka ekmek yapmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada yufka ekmek yapıldığını görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek ve yufka görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek kızartmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kuru yufka ekmek görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada yufka ekmek satın almak bir üniversitede hoca olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yufka ekmek görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yufka ekmek pişirdiğini görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments